Cum ne „punem oamenii noștri” în organismele colegiale?

 

Training de o zi destinat ONG-iștilor, despre mecanismele legislative și birocratice de desemnare și susținere a unor reprezentanți ai societății civile în organismele colegiale – CNI, CNCD, CSM

 

APADOR-CH organizează vineri, 24 martie 2017, un curs de o zi despre mecanismele de desemnare și susținere a reprezentanților societății civile în organismele colegiale. Dacă vreți să știți de ce nu avem reprezentanți în CNCD, în CSM sau în CNA sau cum am reușit să avem totuși doi în CNI, vă invităm la un training de o zi în care vă vom arăta cum se poate schimba situația.

Trainingul se adresează ONG-iștilor, are loc la Hotel Novotel București, durează o zi și începe de la 9.30. Înscrierea se face trimițând un email pe adresa office@apador.org, în care veți specifica organizația din care faceți parte, domeniul de activitate al acesteia și rolul avut în organizație. Selectarea participanților în limita locurilor disponibile se va face de către echipa APADOR-CH care va susține trainingul.

Acțiunea face parte din proiectul Reprezentarea societății civile în organisme colegiale, derulat de APADOR-CH cu sprijinul financiar al Fondului de Inovare Civică, și urmărește identificarea acelor organizații care doresc să-și asume rolul de lider în monitorizarea unuia dintre organismele colegiale, în funcție de disponibilitate și de domeniul propriu de activitate.  Această pregătire a organizațiilor devine cu atât mai necesară în contextul recentului eșec înregistrat de societatea civilă în trimiterea celor doi reprezentanți în Consiliul Superior al Magistraturii.

Înscrierile se fac până marți, 21 martie, ora 12.00, pe adresa office@apador.org. Participarea la training e gratuită.

 

sigle

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply