Căutăm specialiști în limbaj simplificat

Monday - 2 September 2019
Print Friendly, PDF & Email

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

APADOR-CH caută specialiști în limbaj simplificat și comunicare

În cadrul proiectului „Limbajul juridic simplificat în procedurile penale”, derulat în mai multe țări europene printre care și România, APADOR-CH caută doi specialiști în comunicare și limbaj simplificat, pentru realizarea unui formular simplificat de informare privind drepturile suspecților și inculpaților, utilizat în procedurile penale.

De asemenea, cei doi comunicatori se vor implica și în organizarea unor cursuri destinate specialiștilor din sistemul juridic, pentru introducerea limbajului simplificat în procedurile juridice. Cursurile vor avea loc în luna ianuarie 2020.

CV-urile și scrisorile de intenție se vor transmite pe adresa office@apador.org până cel mai târziu la data de 30 septembrie 2019.

Mai multe informații despre proiectul Limbajul juridic simplificat în implementarea Directivei europene privind dreptul la informare al persoanelor private de libertate în cadrul procesului penal găsiți aici.