Monitorizarea condițiilor de detenție – penitenciare

 • Raport privind vizita în Penitenciarul Giurgiu

  18.03. 2004

  Vizita şi-a propus în principal să constate condiţiile de detenţie din secţia pentru minori şi să verifice sesizările făcute de unii deţinuţi, prin scrisori trimise asociaţiei, cu privire la condiţiile de detenţie din secţia a III-a C (deţinuţi periculoşi, regim restrictiv, izolare).

 • Raport asupra vizitei la Centrul de Reeducare pentru minori Tg. Ocna

  05.02. 2004

  La camera de izolare, reprezentanţii APADOR-CH l-au găsit pe D.C.A., în vîrstă de 15 ani, homosexual. Acesta nu executa o pedeapsă cu izolarea ci, datorită atitudinii colegilor de cameră, solicitase să fie izolat de colectiv.

 • Raport asupra vizitei la Serviciul de reintegrare socială şi supraveghere de pe lângă Tribunalul Bacau

  04.02. 2004

  În ziua de 4 februarie 2004, doi reprezentanţi ai APADOR-CH au vizitat Serviciul de reintegrare socială şi supraveghere de pe lângă Tribunalul Bacău (SRSS – Bacău), unde au purtat o discuţie cu şeful serviciului, precum şi cu doi consilieri de reintegrare socială şi supraveghere.

 • Raport privind vizita în penitenciarul Botoşani

  03.02. 2004

  Doi reprezentanţi ai APADOR-CH au vizitat, la 3 februarie 2004 penitenciarul Botoşani, ca să vadă condiţiile de detenţie; să documenteze împrejurările în care s-a sinucis minorul C.A.H., să verifice sesizările făcute de unii deţinuţi, prin scrisori trimise asociaţiei, cu privire la condiţiile de detenţie.

 • Raport privind vizita în penitenciarul Botoşani

  03.02. 2004

  Vizita şi-a propus în principal: să constate condiţiile de detenţie din secţia pentru minori; să documenteze împrejurările în care s-a sinucis minorul Cristian Alexandru Hulub să verifice sesizările făcute de unii deţinuţi, prin scrisori trimise asociaţiei, cu privire la condiţiile de detenţie.

 • Raport asupra vizitei la Serviciul de reintegrare socială şi supraveghere de pe lângă Tribunalul Brăila

  04.12. 2003

  În ziua de 4 decembrie 2003, doi reprezentanţi ai APADOR-CH au vizitat Serviciul de reintegrare socială şi supraveghere de pe lângă Tribunalul Brăila (SRSS – Brăila), unde au purtat o discuţie cu şeful serviciului, cu un consilier de reintegrare socială şi supraveghere şi cu un ...

 • Raport privind vizita la Penitenciarul Poarta Albă

  03.12. 2003

  În ziua de 3 decembrie 2003, doi reprezentanţi ai APADOR-CH au vizitat Penitenciarul Poarta Albă. Acest penitenciar a fost avut în vedere de către reprezentanţii APADOR-CH datorită deficienţelor constatate cu ocazia vizitei anterioare, care a avut loc în luna iulie 2001, şi în urma scrisorilor ...