Și tu ești monitorizat de SRI

Tuesday - 20 January 2015
Print Friendly, PDF & Email

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mâine, miercuri 21 ianuarie, Curtea Constituțională va decide dacă Legea securității cibernetice este sau nu contituțională. Indiferent de decizia curții, însă, SRI lucrează intens, pe prea multe canale, din păcate, la impunerea ideii că este imperios necesar să ne lăsăm monitorizați de servicii, pentru siguranța noastră.

Noi nu suntem de acord cu asta, nu atâta vreme cât SRI vrea legi care să-i dea dreptul să intre oricând în telefoanele, computerele și viețile noastre, fără să ne ceară voie sau fără un ordin judecătoresc.

De aceea am făcut toate demersurile care ne-au fost în puteri de a contracara propaganda SRI, cu mijloacele legale care ne sunt la îndemână. Dincolo de asta, însă, vă chemăm și pe voi să vă spuneți punctul de vedere.

Dacă nu sunteți de acord ca SRI să ne controleze viețile, așa cum se întâmpla înainte de 1989, arătați asta. Descărcați desenul făcut de Dan Perjovchi pentru APADOR-CH și afișați-l pe site-ul/blogul sau profilul vostru de Facebook, twitter sau Pinterest.

monitorizat-facebook

„Monitorizat SRI” este deocamdată un semn de protest al societății civile în fața exceselor SRI, dar dacă nu suntem atenți ar putea să devină o realitate cotidiană. 

Aici și aici găsiți codurile embed pentru imaginile pe care le puteți folosi dacă vreți să vă alăturați demersului nostru

Pentru Facebook puteți folosit cover foto: 

și imagine de profil:  sau monitorizat-mic